28 Nisan 2024, Pazar

Dünya bu transferleri konuşacak!

Dünya bu transferleri konuşacak!

Fenerbahçe, Cavani ile Suarez'e aynı anda imza attırabilir

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Dünya futbolunun en önemli golcülerinden olan Luis Suarez ve Cavani'nin birlikte sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği öne sürüldü. Yaşları gereği artık Avrupa'nın dev takımlarından teklif almalarının zor olduğu belirtilen Uruguaylı iki yıldızın, 2022 Dünya Kupası'nda hazır bir şekilde yer almak için rekabetçi bir ligde boy göstermek istedikleri ifade edildi.

Bu yaz sözleşmeleri sona eren ve boşta olan Luis Suarez ve Edinson Cavani'nin Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

 

 

DÜNYA KUPASI'NA HAZIR GİTMEK İSTİYORLAR

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre, 2022 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı ile turnuvada hazır şekilde boy göstermek isteyen Edinson Cavani ve Luis Suarez, Fenerbahçe forması giyebilir. Arjantin ve MLS'ten de teklifler alan futbolcuların henüz Avrupa futbolundan uzaklaşmak istemedikleri ve Fenerbahçe'nin yolunu tutabilecekleri belirtildi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLABİLİRLER

Katar'daki Dünya Kupası'nda mümkün olan en iyi koşullarda forma giyebilmek için rekabetçi bir ligde oynamak isteyen futbolcuların, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etme olasılığı olan Fenerbahçe'ye transfer olabilecekleri öne sürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Cavani Suarez SPOR HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.