27 Nisan 2024, Cumartesi

Doktor fuhuş pazarlığına kurban gitmiş!

Doktor fuhuş pazarlığına kurban gitmiş!

Otelde öldürülen doktor fuhuş pazarlığına kurban gitmiş! 100 lira için vurmuşlar

İstanbul Avcılar'da bir otelde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor İbrahim Karahan'ın, cinayet şüphelisi Özbek asıllı kadınla otelde birlikte olmak için bin 500 liraya anlaştığı ancak bin 400 lira ödediği için çıkan tartışmada vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Karahan'ı vurarak öldüren şüphelinin ise ifadesinde doktorun bacağına ateş etmek istediğini ve yanlışlıkla karnından vurduğunu söylediği öğrenildi.

 

Avcılar'da otelde silahlı saldırıya uğrayan Doktor İbrahim Karahan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili biri kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Dılnoza Bayramova ifadesinde, otelde birlikte olmak için Karahan ile bin 500 liraya anlaştıklarını ancak Karahan'ın bin 400 lira ödediği için aralarında tartışma yaşandığını ve erkek arkadaşı Ali Asker Kıtay'a durumu mesaj atarak anlattığını söyledi. Kıtay ise ifadesinde, bacağına ateş etmek istediğini ve yanlışlıkla karnından vurduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelilerin cinayetten sonra otelden kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

Otelde öldürülen doktor fuhuş pazarlığına kurban gitmiş! 100 lira için vurmuşlar

 

"YUKARIDA KADINI DÖVÜYORLAR"

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Üniversite Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Doktor İbrahim Karahan'ın tartıştığı Dılnoza Bayramova, erkek arkadaşı Ali Asker Kıtay'a durumu mesaj atarak anlattı. Otele gelen Kıtay görevlilere 'yukarıda kadını dövüyorlar' diyerek, görevlilerle birlikte yukarı çıktı.

 

 

KAPIYI AÇAN DOKTORA ATEŞ ETTİ

Kıtay, kapıyı açan Karahan'a silahla ateş açtı. Ardından Kıtay, Bayramova ile birlikte otomobile binerek kaçtı. Karahan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisin çalışmasıyla Kıtay ve otelden birlikte kaçtığı yabancı uyruklu Dılnoza Bayramova yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise saldırıda kullandığı silah ele geçirildi. Şüphelilerin cinayetten sonra otelden kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

100 LİRA İÇİN TARTIŞTILAR

Dılnoza Bayramova ifadesinde, otelde birlikte olmak için Karahan ile bin 500 liraya anlaştıklarını ancak Karahan'ın bin 400 lira ödediği için aralarında tartışma yaşandığını ve Karahan'ın parayı aldıktan sonra kendisi darbedip kovduğunu ve bu durumu erkek arkadaşı Ali Asker Kıtay'a mesaj atarak anlattığını söyledi.

 

"YANLIŞLIKLA KARNINDAN VURDUM"

Kıtay ise ifadesinde, görevlilere "Yukarıda kadını dövüyorlar, gelin birlikte bakalım" diyerek görevlilerle odaya çıktığını ve kapıyı açan Karahan'ın bacağına ateş etmek istediğini, yanlışlıkla karnından vurduğunu söylediği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İbrahim Karahan Ali Asker Suç Hukuk 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.