28 Nisan 2024, Pazar

Disney Plus 3 ayda 11 milyon abone kaybetti

Disney Plus 3 ayda 11 milyon abone kaybetti

Platformda yer alan tüm Türk yapımlarını sadece Türkiye'de yayınlama kararı aldıktan sonra Atatürk dizisini de yurt dışında yayınlamayacağını açıklamasıyla tepkilerin hedefi olmasıyla gündeme gelen Disney Plus, son 3 ayda dünya genelinde 11,5 milyon abone kaybetti.


 

Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan Disney Plus, geçtiğimiz ay platformda yer alan tüm orijinal Türk yapımlarını Türkiye dışındaki ülkelerden kaldırdı. Bu kararın ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının konu alındığı Atatürk dizisini de sadece Türkiye'de yayınlama kararı alan Disney Plus, eleştirilerin hedefi oldu. Kısa sürede binlerce kişinin tepkisini çeken uygulama, dünya çapında abone kaybediyor. Açıklanan son veriye göre Disney Plus, son 3 ayda dünya genelinde 11,5 milyon abone kaybetti.

 

ABONE SAYISI HIZLA DÜŞÜYOR

The Spectator Index'in açıkladığı veriye göre Disney Plus, son üç ayda dünya genelinde yaklaşık 11,5 milyon abone kaybetti. Kısa sürede milyonlarca abone kaybeden Disney Plus'ın bu düşüşünde Atatürk kararının da etkili olduğu düşünülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Disney Plus Medya Teknoloji Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.