27 Nisan 2024, Cumartesi

Devrilen safari aracındaki 5 kişi yaşamını yitirmişti!

Devrilen safari aracındaki 5 kişi yaşamını yitirmişti!

Devrilen safari aracındaki 5 kişi yaşamını yitirmişti! Ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

 

 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen safari turu kazasında 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada ölen turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz Çarşamba günü Marmaris'ten safariye çıkan turistlerin içinde bulunduğu cip dönüş yolunda kaza yaptı. Devrilen cipte bulunanlardan 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yol trafiğe kapatıldı. Kaza yerinden gelen ilk görüntüler kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

 

 

SON FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Marmaris'in kırsal mahallelerini gezmek için cip turuna çıkan turistlerin yaşadığı ve 5 turistin hayatını kaybettiği talihsiz kaza olmadan önce firma yetkililerinin tur öncesi uyarıları ve verdikleri son poz ortaya çıktı. Görüntülerde cip safari firması rehberlerinin yabancı dilde tura katılan turistlere emniyet kemerlerini takması ve ayağa kalkmamaları uyarıları yapıldığı görülürken, kaza öncesi ölüme el salladıkları fotoğraf ise objektife yansıdı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Muğla Marmaris 3.SAYFA HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.