27 Nisan 2024, Cumartesi

Dev milli teknoloji hamlesi! İnsansız savaş uçağı 2023'te...

Dev milli teknoloji hamlesi! İnsansız savaş uçağı 2023'te...

ürkiye yerli ve milli silah konusunda adımlarını her geçen gün arttırıyor. Baykar’ın Teknik Genel Müdürü Selçuk Bayraktar’dan bir müjdeli haber daha geldi. Bayraktar, klasik savaş uçağı döneminin kapandığını ve insansız savaş uçağı projesi için çalışmalara başladıklarını belirterek, savaş uçağının 2023'te gökyüzünde olacağını açıkladı.

İnsansız savaş uçağı, Terörle mücadele ve sınır ötesinde etkin rol oynayan, İHA ve SİHA'ların ardından, bu kez de insansız savaş uçağı müjdesi geldi. Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, Klasik savaş uçağı döneminin kapandığını ve artık insansız savaş uçağı projesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. Bayraktar, insansız savaş uçağının 2023'te gökyüzünde olacağını açıkladı.

Bayraktar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle, 2023 hedeflerinin daha fazla seslendirildiğine vurgu yaptı.Türkiye yerli ve milli silah konusunda adımlarını her geçen gün arttırıyor. Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'dan bir müjdeli haber daha geldi. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde İnsansız savaş uçaklarının havada olacağı belirtiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İnsansız savaş uçağı Terörle mücadele İnsansız savaş uçağı 2023'te...

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.