27 Nisan 2024, Cumartesi

Deplasman rekoru kırdılar

Deplasman rekoru kırdılar

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde imkansızı başardı! Deplasman rekoru kırdılar

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Temsilcimizin grubunda liderliğini koruyan Alman devi, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı 18 maçı da kaybetmeyerek yeni bir rekor kırdı.

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile birlikte mücadele veren Bayern Münih, deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman devi bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı 18 maçta da yenilmeyerek rekor kırdı.

 

MUSIALA VE TEL GALİBİYETİ GETİRDİ

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 67. dakikada Jamal Musiala ve 83. dakikada Mathys Tel kaydetti. Kopenhag'ın tek golü ise 55. dakikada Lukas Lerager'den geldi.

 

LİDERLİĞİ KORUDULAR

Bu galibiyetin ardından Bayern Münih puanını 6'ya yükseltti ve gruptaki liderliğini sürdürdü. Kopenhag ise 1 puanla 3. sırada yer aldı. Galatasaray, Manchester United'ı yenerek 2. sıraya yükselirken puanı olmayan İngiliz devi ise grubun dibini boyladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BayernMünih Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.