28 Nisan 2024, Pazar

Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi

Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi

Denizlispor, Osman Özköylü ile yolları ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Yücel İldiz’i getirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Osman Özköylü ile yolları ayrılmasının ardından Yücel İldiz ile anlaştı. Bugün öğle saatlerinde Denizli'ye gelen başarıla teknik adam kendisini 2 yıllığına Denizlispor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza sonrası Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İldiz, 2018-2019 sezonunun enteresan bir sezon olduğunu ve guruplarının dengeli bir gurup olmadığını söyledi. Hangi takımın ne yapacağının belli olmadığını belirten İldiz, bu koşullar içerisinde Denizlispor için en iyisini yapmaya çalışacaklarını aktardı. 
“TAKIMA İVME KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
Ekibiyle birlikte, bilgi ve birikimlerini aktararak Denizlispor'a bir ivme kazandırıp bir üst lige çıkarmaya çalışacaklarını kaydeden İldiz, “Bu gerçekten bir sabır işi, hiç işin peşini bırakmamak lazım. Koşullar ne olursa olsun, bu takıma biraz daha ivme kazandırıp yukarı liglere taşıma veya onun mücadelesini verme konusunda sonuna kadar savaşacağımızı söyleyebilirim. Tabii ki futbolcu arkadaşlarımızla beraber, biraz sonra onlarla beraber olacağız, hepsi tanıdığımız oyuncular. Onlarla da ayrı ayrı görüşeceğiz. Futbolcusu, başkanı, yöneticisi, taraftarı, medyasıyla beraber birlik bütünlük içerisinde olursak inşallah zorlukları da hep birlikte aşarız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Denizlispor Yücel İldiz dönemi spor haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.