27 Nisan 2024, Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği müjde Ali Babacan'ı üzdü: Kahroluyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği müjde Ali Babacan'ı üzdü: Kahroluyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği müjde Ali Babacan'ı üzdü: Kahroluyorum

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim gören üniversite öğrencilerine yılda 2 kez ulaşım desteği sağlayacaklarını duyurdu. Erdoğan'ın bu açıklamasını alıntılayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Böyle bir vaadi gördüğüme kahroluyorum. Çok değil 7-8 sene evvel yurtdışına eğitime gidecek gençlere desteği konuşuyorduk. Şimdi şehirler arası ulaşım için destek vermeyi gururla müjdeliyor Cumhurbaşkanı" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti.

 

"YILDA İKİ DEFA VERİLECEK"

Erdoğan, "Bir müjde de üniversite öğrencilerimize vermek istiyorum. Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzak yerlerde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız. Yılda iki defa verilecek bu destek sayesinde yaklaşık 150 bin öğrencimizin ailelerinin yanına onlara herhangi bir yük getirmeden gidip gelebilmesini temin etmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

 

"KAHROLUYORUM"

Açıklanan bu karar birçok üniversiteli genci memnun ederken bazı tepkiler de geldi. Erdoğan'ın bu açıklamasını alıntılayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Böyle bir vaadi gördüğüme kahroluyorum. Çok değil 7-8 sene evvel yurtdışına eğitime gidecek gençlere desteği konuşuyorduk. Şimdi şehirler arası ulaşım için destek vermeyi gururla müjdeliyor Cumhurbaşkanı. Bu ülkenin evlatları bunu hak etmiyor." dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ali Babacan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.