28 Nisan 2024, Pazar

Çöp kovasının önünde cinsel ilişkiye giren çifti polis copla ayırdı

Çöp kovasının önünde cinsel ilişkiye giren çifti polis copla ayırdı

İspanya'nın Benidrom şehrindeki çöp kovalarının arasında cinsel ilişkiye giren çift, çevredekilerin kamerasına takıldı. Sarhoş oldukları öne sürülen çift, ihbar üzerine gelen polisler tarafından copla vurularak ayrıldı.

Benidrom kentinde akşam saatlerinde aşırı alkol aldıkları iddia edilen çift, işlek bir noktadaki çöp kovalarının arasında cinsel ilişkiye girmeye başladı. Çiftin bu hareketi, çevredekiler tarafından kısa sürede fark edildi.

POLİSE HABER VERDİLER

Durumdan rahatsız olanlar, hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ellerindeki copla çifte vurarak ayrılmalarını sağladı.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Çifte ait bu görüntüler sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı. Görüntülerde polisin gelmesinin ardındaki kısım yer almadığı için çiftin gözaltına alınıp alınmadı bilinmiyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çöp kovasının önünde cinsel ilişkiye giren çifti polis copla ayırdı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.