27 Nisan 2024, Cumartesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den ramazan gafı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den ramazan gafı

CHP lideri Özgür Özel, İstanbul'un Çatalca ilçesinde düzenlenen mitingte gafa imza attı. Özel, "Ramazan mübarek gündeyiz. İlk sahur tutuldu. İlk iftar yapılacak. Allah gani gani oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan'ınız mübarek olsun. Ancak düşünün ki bu Ramazan'da 30 Ramazan var" dedi.


Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler iyiden iyiye yaklaşırken, siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda partisinin İstanbul'un Çatalca ilçesinde konuşma gerçekleştiren Özgür Özel, Ramazan ayı ile ilgili bir gafa imza attı.

 

"RAMAZAN'DA 30 RAMAZAN VAR"

Mitinge katılanların Ramazan ayını kutlayan Özel, hem sahur ile orucu hem de Ramazan ayı ile günleri karıştırdı.

 

Özel, "Ramazan mübarek gündeyiz. İlk sahur tutuldu. İlk iftar yapılacak. Allah gani gani oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan'ınız mübarek olsun. Ancak düşünün ki bu Ramazan'da 30 Ramazan var" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.