28 Nisan 2024, Pazar

Cengiz Ünder parladı, Roma kazandı

Cengiz Ünder parladı, Roma kazandı

Serie A'nın 6. haftasında Roma sahasında karşılaştığı Frosinone'yi 4-0 mağlup etti. Roma'da ilk 11 başlayan Cengiz Ünder 1 gol, 1 asist ile mücadele etti.

Roma, Serie A'nın 6. haftasında Olimpiyat Stadı'nda Frosinone karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Cengiz Ünder, 2. dakikada attığı golle Roma'yı 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip, 28. dakikada Javier Pastore'nin golüyle skoru 2-0'a getirdi. 35. dakikada Cengiz Ünder'in pasında Stephan El Shaarawy'nin rakip fileleri havalandırdı. İlk yarı bu sonuç ile bitti. İkinci yarıda Roma, Aleksandar Kolarov'un golü ile skoru 4-0 yaptı. Mücadelenin geri kalan dakikasında gol olmayınca Roma, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Roma, puanını 8'e çıkarırken, Frosinone ise 1 puanda kaldı.
Maça 11'de başlayan Cengiz Ünder, 90 dakika sahada kaldı ve 1 gol, 1 asist ile mücadeleyi tamamladı.

Mustafa Cengiz: 'Başkan futbolcu transferine karışmaz' Mustafa Cengiz: 'Başkan futbolcu transferine karışmaz'

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Serie A'nın 6. haftasında Cengiz Ünder parladı Roma kazandı spor haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.