28 Nisan 2024, Pazar

Büşra'yı işkence ederek öldürmüş!

Büşra'yı işkence ederek öldürmüş!

Annesinin platonik aşkı, 15 yaşındaki Büşra'yı işkence ederek öldürmüş! İfadede her şeyi itiraf etti

 

Kocaeli'de 15 yaşındaki lise öğrencisi Büşra Kabataş'ı öldüren T.Y'nin genç kıza işkence ettiği ortaya çıktı. Anne Aylin Çetin'e platonik aşk besleyen ve asıl amacının onu öldürmek olduğunu söyleyen T.Y., ifadesinde vahşi cinayeti adım adım anlattı. Zanlı; işkence aletleriyle evin önünde beklemiş, okula gitmek için evden çıktığı sırada karşılaştığı genç kızı içeri sokarak önce boğmuş, sonra da yanıcı madde döküp yakmış.

 

Kocaeli Gebze'de 8 Ekim'de, üç katlı binanın ikinci katındaki evde çıkan yangına itfaiye müdahale etti. Yangını söndüren itfaiye erleri, Büşra Kabataş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İnceleme sonrası Kabataş'ın cesedi, otopsi için morga götürüldü. Lise öğrencisi Kabataş'ın ölümü üzerine polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Delillerden yola çıkan ekipler, cinayet olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Ekipler, yangının, Büşra Kabataş'ın öldürülmesinin ardından delilleri karartmak için çıkarıldığını tespit etti.

 

ANNESİNİN PLATONİK AŞKI ÖLDÜRMÜŞ

Polis, Kabataş'ı öldüren kişinin anne Aylin Çetin'e platonik aşk besleyen T.Y. olduğunu belirledi. Kaçma hazırlığındaki T.Y, olaydan sonra Tokat'a gitmeye çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan T.Y., "canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

 

ANNESİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN GELMİŞ

Polisin yaptığı incelemede; T.Y'nin, olay yerine yanıcı madde, çamaşır ipi, koli bandı ve elektroşok cihazı ile geldiği belirlendi. Polis, T.Y'nin uzun süre evin önünde gözlem yaptığını tespit etti. T.Y'nin, Aylin Çetin'i öldürmek için geldiği ancak burada karşılaştığı Büşra Kabataş'ı öldürdüğü belirtildi.

 

BOĞDUKTAN SONRA YORGAN ÖRTÜP YAKMIŞ

Evin önünde bekleyen T.Y'nin, okula gitmek için kapıda ayakkabılarını giyen Kabataş'ı görüp yakaladığı, ardından odasına götürerek bıçakla yaraladıktan sonra boğduğu, yorgan örtüp beraberinde getirdiği yanıcı maddeyi üzerine dökerek yaktığı öğrenildi.

 

YANGINI ÇIKARMADAN ÖNCE GENÇ KIZIN SAÇLARINI KESMİŞ

BÜŞRA'NIN ABLASI, KATİLİN YANINDAN GEÇMİŞ

"AMACIM AYLİN'İ EVİNDE TEK BAŞINA BEKLEMEKTİ"

"SUSMASINI SÖYLEDİM, BAĞIRMAYA DEVAM ETTİ"

"ÜZERİNE DÜŞTÜM, BIÇAĞIM BOĞAZINA SAPLANDI"

"MANGAL JELİNİ ÜZERİNE DÖKÜP ÇAKMAKLA ATEŞLEDİM"

"OLAY ANINDA KENDİMİ KAYBETTİM"

SUÇ ALETLERİ BULUNAMADI

"İŞKENCE SONUCU ÖLDÜRÜLDÜĞÜ SABİT"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İnceleme Gebze 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.