26 Nisan 2024, Cuma

Bursa'da alacak verecek cinayeti!

Bursa'da alacak verecek cinayeti!

Bursa'da alacak verecek cinayeti! Kendisine 50 bin lira borcu olan oto galericiyi bıçaklayarak öldürdü

Bursa'da emlakçı Engin A., sokakta karşılaştığı kendisine 50 bin lira borcu olan oto galerici Uğur Ermiş'i bıçaklayarak öldürdü. Ermiş'in yanındaki kardeşi Oğuz Ermiş de Engin A.'yı tabancayla bacaklarından yaraladı.

 

Saat 04.00 sıralarında Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kardeşi Oğuz Ermiş (40) ile sokakta yürüyen Uğur Ermiş (41), 50 bin lira borcu olan Engin A. (41) ile karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANDI

Engin A. cebinden çıkardığı bıçakla belindeki tabancayı çekmeye çalışan Uğur Ermiş'i bıçakladı. Ermiş kanlar içinde kalırken, yanındaki kardeşi Oğuz Ermiş, yere düşen tabancayı alıp Engin A..'nın bacaklarına ateş etti.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Uğur Ermiş ile Engin A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere götürüldü. Uğur Ermiş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Oğuz Ermiş ise polis tarafından gözaltına alındı.

 

BORCU OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Uğur Ermiş'in oto galerisinin olduğu, emlak işi yapan Engin A.'ya 50 bin lira borcunun olduğu bilgisine ulaştı. Ermiş'in bugün Hamitler Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.