25 Nisan 2024, Perşembe

Bu hatanın özrü yok

Bu hatanın özrü yok

M.City-R.Madrid maçı öncesi UEFA'dan eşi benzeri görülmemiş skandal! Bu hatanın özrü yok

UEFA, Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Manchester City-Real Madrid maçı daha oynanmadan İspanyol ekibini finale çıkardı. Finale kalan Inter'in ve Real Madrid'in logosunun yer aldığı görseli "Finalistler belli oldu" notuyla paylaşan UEFA, tepkilerin ardından bu gönderiyi sildi.

 

10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesinde UEFA skandal bir hataya imza attı. Final karşılaşması için sosyal medyada bir paylaşım yapan UEFA, Manchester City ile yarı finalde karşılaşacak olan Real Madrid'i finaldeki Inter'in rakibi olarak gösterdi.

 

"FİNALİSTLER BELLİ OLDU"

Real Madrid ve Inter'in logolarını kullanan UEFA, "Finalistler belli oldu ve sahne hazır. İstanbul'a gitmek için 5 soruyu doğru yanıtlayın" paylaşımı yaptı.

 

KISA SÜRE İÇİNDE SİLİNDE

UEFA, büyük tepki çeken paylaşımın ardından hatasını fark etti ve bu gönderiyi kısa süre içinde kaldırdı. Bu skandal hata futbol dünyasında çok konuşuldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City FC Real Madrid Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.