28 Nisan 2024, Pazar

Bu acının tarifi yok!

Bu acının tarifi yok!

14 yaşındaki çocuğun cansız bedenini teşhis eden yakınları sinir krizi geçirdi

 

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde beton mikserinin altında kalan 14 yaşındaki bisikletli lise öğrencisi hayatını kaybetti. Acı haberi alıp olay yerine koşan çocuğun yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Bursa'da bir işyerinde staj yapan 14 yaşındaki lise öğrencisi Erman Haymana bisikletiyle seyir halindeyken beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti.

 

ACILI AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mikser sürücüsü gözaltına alınırken, trafik polisleri de geniş çaplı araştırma başlattı. Gencin yakınlarına kaza yaptığı bilgisi verildi. Olay yerine koşan ve Haymana'yı kıyafetinden teşhis eden yakınları gözyaşlarına boğuldular. Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazazede gencin cenazesi morga kaldırıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yıldırım Bursa 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.