28 Nisan 2024, Pazar

Brezilya Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı

Brezilya Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Antony, eski sevgilisi Gabriela Cavallin'e fiziksel saldırıda bulunduğu iddiaları sonrası Brezilya Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Cavallin'in ortaya çıkan fotoğraflarında kafasının kanadığı görüldü.

Manchester United'ın geçen yaz 95 milyon euroya kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Anthony, özel hayatıyla gündemde. Eski sevgilisi Gabriela Cavallin'e fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edilen futbolcu milli takım kadrosundan çıkarıldı.

ESKİ SEVGİLİYE TEHDİT VE ŞİDDETBrezilya basınında çıkan haberlere göre, Antony, eski sevgilisine tehdit edici mesajlar gönderdi. Bununla da kalmayan Brezilyalı futbolcu, Cavallin'e fiziksel saldırıda bulundu. Şiddet gördüğünü iddia eden Cavallin'in kafasının kanadığı fotoğraflar ortaya çıktı.MANCHESTER UNITED KARNESİBrezilya Milli Takımı ile 15 maça çıkan Anthony, 2 gole imza attı. Manchester United formasıyla ise 47 karşılaşmada görev alan Brezilyalı, 10 gol ve 5 asistlik katkı verdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manchester United Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.