27 Nisan 2024, Cumartesi

Böyle isyan etti! 2 ay sonra...

Böyle isyan etti! 2 ay sonra...

Antalya'da kardeşi Satılmış Fırat'ın (24) ölümüne neden olan sürücünün üst sınırdan cezalandırılmasını isteyen Burcu Kınayman, "Kardeşim alkollü sürücü nedeniyle 2 ay sonra doğacak çocuğunu kucağına alamadan can verdi. Doğacak yeğenim babasız kaldı. Kardeşim için adalet istiyorum" dedi.

Geçen 28 Ocak'ta Gazi Bulvarı yan yolda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Satılmış Fırat yönetimindeki motosiklete, Gökhan Gökkuyas yönetimindeki otomobil çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan ve başındaki kask çıkan Fırat yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Gökkuyas, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.'Bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Gökhan Gökkuyas'ın yargılanmasına, Antalya 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Gökkuyas savunmasında, olay günü otomobiliyle 50-60 kilometre hızla gittiğini iddia etti. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.Duruşma sonrasında Satılmış Fırat'ın ailesi ile sanık sürücünün yakınları arasında gerginlik yaşandı. Fırat'ın annesi adliye çıkışında gözyaşı dökerken, ablası Burcu Kınayman ise sanık Gökhan Gökkuyas'ın yakınlarına tepki gösterdi.Kınayman, sürücünün kaza sonrasında aracında hasar oluşup oluşmadığını kontrol ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığını öne sürerek, sanık yakınlarının kendilerini tehdit ettiğini, 7 aylık hamile yengesi Cansu Fırat'ın da şiddete uğradığını iddia etti.Burcu Kınayman, olaya dikkat çekmek için adliye çıkışında arkadaşının cep telefonuyla yaptığı kayıtta, duruşma sürecini anlattı. Kardeşinin 2 ay sonra doğacak kız çocuğunu kucağına alamadan can verdiğini vurguladı. Kınayman, 'FıratİçinAdalet' başlığıyla sosyal medya üzerinden de kampanya başlattıklarını kaydetti. Burcu Kınayman, "2 ay sonra doğacak yeğenim babasız kaldı. Kardeşim için adalet istiyorum" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Antalya Satılmış Fırat ölümüne neden olan sürücü ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TARAFINDAN CAN VERDİ

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.