28 Nisan 2024, Pazar

Böyle basıldılar! Jandarma muşambayı kaldırınca...

Böyle basıldılar! Jandarma muşambayı kaldırınca...

Bursa'nın İznik ilçesinde sera çadırı kurup, kazı yapan 3 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken, kazı yapılan bölgeyle ilgili İznik Müze Müdürlüğü'ne bilgi verildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı devriye ekibi, İznik Çakırca Seymenler Mevkii'nde bulunan zeytinlik alana bir araç ile 3 kişinin geldiğini belirledi. M.T., S. İ. ve H. Ç. olduğu belirlenen şüpheliler, kısa süreli takibin sonunda kurdukları sera çadırı içerisinde izinsiz kazı yaparken yakalandı. 

Kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü gözaltına alınan şüphelilerden M.T.'nin üzerinde 1 tabanca, 1 şarjör ve 9 milimetre çapında 30 fişek ele geçirildi. Cumhuriyet savcılığının talimatıyla olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan jandarma, İznik Müze Müdürlüğü'ne de bilgi verdi.
Sorguları süren şüphelilerden M.T. hakkında 'Ateşli Silahlar ve Diğer Aletler Kanununa muhalefet' suçundan da işlem yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bursa Kaçak kazı jandarma yakaladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.