28 Nisan 2024, Pazar

Boşanma aşamasındaki şahıs evinde ölü bulundu!

Boşanma aşamasındaki şahıs evinde ölü bulundu!

Boşanma aşamasındaki şahıs evinde ölü bulundu! Olayın detayı eşine attığı mesajlarda saklı

Maltepe'de yaşayan ve boşanma aşamasında olan bir kişi, eşine intihar edeceğine dair mesajlar attı. Mesajları aldıktan sonra polisle birlikte eve giren kadın, kocasının cansız bedeni ile karşılaştı.

Maltepe'de kuryelik yapan ve boşanma aşamasında olan M.Ç, iddiaya göre, eşine intihar edeceğine dair mesajlar attı. Aldığı mesajlar ile endişeye kapılan kadın, eşinin bulunduğu eve geldiğinde kapıyı açamadı.

EVE GİREN EKİPLER ŞAHSIN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çatı katta bulunan evin çatı kısmında bulunan girişinden eve girdiğinde M.Ç'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

M.Ç'nin kendisi gibi moto kuryelik yapan arkadaşları da haberi alınca evinin önüne geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından M.Ç'nin cenazesi olay yerinden götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Maltepe ASAYİŞ HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.