28 Nisan 2024, Pazar

Bomba iddia!

Bomba iddia!

İstenmeyen adam ilan edilen Altay Bayındır için bomba iddia! Gönlünde bambaşka bir takım yatıyor

 

Fenerbahçe'de taraftarın eleştiri oklarının hedefi haline gelen Altay Bayındır'ın MLS'ten bir takımda forma giymek istediği iddia edildi. ABD'de transfer tahtası kapandığı için bu isteğini yerine getiremeyen milli eldiven, Avrupa'dan da beklediği teklifi alamadı.

 

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gaziantep FK karşılaşmasını 2-1 kazanan Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, yediği gol nedeniyle çok tartışıldı. Geçen sezon da Fenerbahçelilerin hedefinde olan milli eldivenin gönlünde MLS'te oynamak olduğu iddia edildi.

 

AVRUPA'DAN BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALAMADI

Akşam'dan Ömer Özarslan'ın haberine göre; Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Altay Bayındır, MLS'te oynamak istiyor. ABD'de transfer tahtasının kapanması sonrası MLS'e gidemeyen milli eldiven, Avrupa'dan da beklediği teklifi alamadı.

 

BEDELSİZ GÖNDERİLEBİLİR

Gaziantep FK maçı sonrası taraftar tepkisinin daha da şiddetlenmesi ve taraftar tepkisinden endişe eden Fenerbahçe yönetiminin, Altay'ı bedelsiz bile gönderebileceği konuşuluyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Altay Bayındır Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.