25 Nisan 2024, Perşembe

Bomba iddia!

Bomba iddia!

Bomba iddia! Fenerbahçe'nin yıldızı Valencia, sezon bitmeden yeni takımına imzayı attı

 

Fenerbahçe'nin yıldızı ve Süper Lig'in en golcü oyuncusu olan Ennner Valencia'nın, sezonun bitimine sayılı haftalar kala Brezilya ekiplerinden Internacional ile anlaştığı iddia edildi.

 

Süper Lig devi Fenerbahçe'de oldukça başarılı olan ve kariyer sezonlarından birini yaşayan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia'nın gelecek sezondan itibaren Brezilya ekibinin formasını giymesi bekleniyor.

 

TRANSFERİ ÇOK YAKIN

TRT Spor'da yer alan habere göre, Enner Valencia, Internacional ile anlaşmaya çok yakın. Transferde son dakika pürüzü yaşanmaması durumunda Enner Valencia yeni sezonda Brezilya temsilcisinde top koşturacak.

KARİYER SEZONU GEÇİYOR

33 yaşındaki Enner Valencia bu sezon kariyerinin en skorer sezonunu geçiriyor. Süper Lig'de gol krallığında açık ara lider konumda bulunan Ekvadorlu hücumcu, ligde çıktığı 28 maçta 27 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Enner Valencia Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.