25 Nisan 2024, Perşembe

Bir isim tam sürpriz

Bir isim tam sürpriz

Başakşehir formasıyla futbolu bırakan Mesut Özil, birlikte oynadığı dünya yıldızlarından en iyi ilk 11'ini oluşturdu. Özil, Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci ve Arda Güler'in de kadroya girebileceğini söyledi. İrfan Can Kahveci seçimi hayli yorum aldı.

Süper Lig'de ilk olarak Fenerbahçe, ardından Başakşehir forması giyen Mesut Özil, birlikte oynadığı futbolculardan rüya ilk 11 oluşturdu.

 

RONALDO SOLDA, BENZEMA FORVETTE

Zpor'dan Recep Tayyip Kaya'ya konuşan Mesut Özil, ilk 11'ini Neuer, Lahm, Sergio Ramos, Boateng, Marcelo, Santi Cazorla, Xabi Alonso, Mesut Özil, Alexis Sanchez, Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema ile oluşturdu.

 

"İRFAN CAN VE ARDA"

Özil, "Türkiye'den hangi futbolcuları eklerdin?" sorusuna ise "İrfan Can Kahveci ve Türkiye'nin geleceği Arda Güler" diyerek cevap verdi. Eski futbolcunun İrfan Can Kahveci futbolseverleri hayli şaşırttı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Arda Güler Mesut Özil Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.