27 Nisan 2024, Cumartesi

 Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama

 Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama

Beyaz Saray Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın dün gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada iki liderin iki ülke arasında ticari ilişkiler ve Suriye konularında görüştükleri belirtildi.

Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD lideri Donald Trumparasındaki telefon görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamaya göre, liderler telefonda ticaret ve Suriye'yi de içeren konuları konuştu.

ANKARA'DAN GECE YARISI YAPILAN AÇIKLAMA:

Ankara'dan gece yarısı yapılan açıklamada, görüşmede ikili meselelerin yanı sıra Suriye'de yaşanan son gelişmelerin ele alındığı belirtilmişti. Açıklamaya göre, Erdoğan ve Trump ticaret hacminin 100 milyar dolar seviyesine çıkarılması için kararlılıklarını yeniden teyit etti, rejim saldırılarının sürdüğü İdlib'de sivillerin korunması ve yeni insani krizlerin önlenmesi amacıyla iş birliğinin sürdürülmesini kararlaştırdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama Beyaz Saray Recep Tayyip Erdoğan ABD lideri Donald Trump

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.