27 Nisan 2024, Cumartesi

Beşiktaş, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti

Beşiktaş, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u Redmond ve Aboubakar'ın golleriyle 2-0'lık skorla mağlup etti.


 

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Ümraniyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar yıldızlarıyla zafere koştu.

 

PERDEYİ REDMOND AÇTI

Siyah-Beyazlılar, 25. dakikada Redmond'ın golüyle öne geçti. Son haftaların parlayan yıldızı olan İngiliz futbolcu, Cenk'in şık pasını ustalık işi bitirişle sonuçlandırdı. Kara Kartal maçta öne geçti.

 

SAHNE SIRASI ABOU'DA

71'de sol çaprazdan topu alan Vincent Aboubakar, harika çalımlarla ceza sahasına girdi. Çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Beşiktaş bu golle iyice rahatladı. Siyah-Beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

 

GALATASARAY'A GÖZDAĞI

Haftaya lider Galatasaray'ı konuk edecek olan Kara Kartal, derbi öncesi hem moral depoladı hem de rakibine gözdağı verdi.

 

FARK 1 PUANA İNDİ

Ligde puanını 62'ye çıkartan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe ile olan puan farkını 1'e indirdi. Siyah-Beyazlılar 30, Fenerbahçe ise 28 maç oynadı.

 

SON 7 MAÇTA 7 GOL

Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Aboubakar, son 7 lig maçında 7 kez gol sevinci yaşadı. Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Ümraniyespor 1'er gol, Giresunspor maçında ise 2 gol attı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.