28 Nisan 2024, Pazar

Beşiktaş transfer haberleri! Şimdi sıra Barcelona'nın yıldızında

Beşiktaş transfer haberleri! Şimdi sıra Barcelona'nın yıldızında

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor... Siyah beyazlıları golcü transferinde Stefano Okaka için girişimlerini hızlandırdı... Thiago Maia'nın kiralanması konusunda büyük mesafe kat eden, eski yıldızı Manuel Fernandes ile masaya oturan yönetim, Barcelona'nın yıldızını transfer etmek üzere...

İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ STEFANO OKAKA TRANSFERİNDE SONA GELDİ

Beşiktaş forvet transferinde son düzlüğe girdi. Huddersfield forması giyen Steve Mounie için anlaşma sağlayamayan siyah-beyazlılar, bonservisi elinde olan Fernando Llorente'den de yanıt alamayınca Stefano Okaka için girişimlerini hızlandırdı. Okaka'nın kulübü Watford'la el sıkışan Kartal, oyuncu ile de detaylar üzerinde görüşüyor. Nijerya asıllı İtalyan golcüyü satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla kadrosuna katacak olan Beşiktaş'ın bu transferi bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor.

ABOUBAKAR BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK İSTİYOR

Siyah beyazlı yönetim, Okaka'da son dakika sorunu yaşarsa rotasını eski forveti Vincent Aboubakar'a çevirecek. Sağlık raporları detaylı olarak incelenen Kamerunlu golcüye daha önce maç başı üzerinden teklif götürülmüştü. Porto'nun B takımı ile maçlara çıkan 27 yaşındaki Aboubakar'ın da Beşiktaş'a geri dönmek istediği öğrenildi.

MAİA'YA 1.5 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın imza aşamasına getirdiği Thiago Maia transferinin detayları netlik kazandı. Kiralama bedeli 500 bin Euro olan 22 yaşındaki oyuncu için kulübü Lille ile 1+4 ve 1+1+3 yıllık anlaşma üzerinden görüşmeler sürüyor. Siyah-beyazlıların Maia'ya yaptığı teklif de belli oldu. Buna göre Brezilyalı futbolcuya 1.5 milyon Euro maaş ödenecek. Satın alma opsiyonu devreye girerse Maia'nın garanti ücreti 100 bin Euro daha artacak. Ayrıca genç ön libero için sponsorlar vasıtasıyla araç temin edilecek ve aylık 3 bin Euro kira ödemesi yapılacak. Teklifteki son detay ise her yıl için Brezilya'ya gidiş dönüş iki adet business uçak bileti.

QUARESMA PAŞA YOLUNDA

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Ricardo Quaresma, Kasımpaşa yolunda. Portekizli yıldızın, yapılan görüşmelerin ardından lacivert-beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Quaresma, daha önce Başakşehir'le de transfer görüşmesi yapmış ancak bonservisi bedava olmak koşuluyla 1 milyon Euro ücret önerilince masadan anlaşamadan kalkmıştı.

ŞİMDİ SIRA RAFİNHA'DA...

Transfer döneminni bitimine kısa bir süre kala müthiş bir atağa kalkan Beşiktaş'ta çalışmalar tam gaz sürüyor... Lille formasını giyen Thiago Maia'nın kiralanması konusunda büyük mesafe kat eden, eski yıldızı Manuel Fernandes ile masaya oturan yönetim şimdi gözünü Rafinha'ya dikti.

 

BARCELONA YANIT VERECEK

Barcelona formasını giyen Brezilyalı yıldızı kiralamak isteyen Siyah- Beyazlılar teklifini yaptı. Şimdi Katalan kulübünün vereceği yanıt merakla bekleniyor.

ÖNCE YENİ SÖZLEŞME!

Alınan bilgilere göre Barcelona, Rafinha'nın 1 yıl kalan sözleşmesini uzatmak istiyor. Eğer yıldız futbolcu imzayı atarsa Beşiktaş'a kiralanma ihtimali de yükselecek.

HÜCUMDA TAM BİR JOKER

Abdullah Avcı her iki kanatta ve 8 numara pozisyonunda oynayan Rafinha'nın mutlaka alınmasını istiyor. 26 yaşındaki yıldız 2 kez Brezilya formasını da giydi. Bu sezon Messi, Suarez ve Dembele'nin sakatlığı nedeniyle ligdeki 2 maçta da oynayan Rafinha 134 dakika sahada kaldı.

ANLAŞMA YOK AMA PAZARLIK SÜRÜYOR

Manuel Fernandes'in menajeri Tamer Özçam, en iyi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini ama kesin anlaşma olmadığını söyledi. Özçam, Galatasaray ve Gazişehir'den de teklif aldıklarını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş transfer haberleri! Şimdi sıra Barcelona'nın yıldızında Beşiktaş Barcelona Manuel Fernandes Stefano Okaka

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.