27 Nisan 2024, Cumartesi

Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain transferini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain transferini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Liverpool'dan ayrılan Alex Oxlade-Chamberlain ile resmen görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, KAP'a yaptığı bildirimde, "Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.


 

Beşiktaş, günler önce İstanbul'a getirttiği Alex Oxlade-Chamberlain ile resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

 

GÖRÜŞMELER RESMEN BAŞLADI

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

ARSENAL VE LIVERPOOL KARİYERİ

Beşiktaş, sakatlık geçmişi nedeniyle futbolcuyu detaylı bir sağlık kontrolünden geçirdi. Alex Oxlade-Chamberlain, Arsenal kariyerinde 198 maça çıkarken 20 gol ve 32 asist yaptı. İngiliz futbolcu Liverpool'da ise 146 maça çıkarken 18 gol ve 15 asistlik performans gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Alex Oxlade Chamberlain Beşiktaş Spor Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.