28 Nisan 2024, Pazar

Beşiktaş bu kez imzayı attıracak!

Beşiktaş bu kez imzayı attıracak!

Beşiktaş, daha önce de girişimde bulunduğu Verona'da top koşturan stoper Koray Günter için bir kez daha harekete geçti. Bir dönem Galatasaray forması da giyen 29 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlıların, nasıl bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını çalacağı bilinmiyor.

Stoper takviyesi yapmak için düğmeye basan Beşiktaş, Verona forması giyen Türk futbolcu Koray Günter'i renklerine bağlamak istiyor.

 

BU KEZ TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Beşiktaş daha önce de kadrosuna katmak istediği Koray Günter için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, transferi bu kez bitirmek için Verona'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

 

GALATASARAY FORMASI GİYDİ

Geçen sezonu Sampdoria'da geçiren Koray Günter, bir dönem de Galatasaray forması giydi. 29 yaşındaki savunmacı, sarı-kırmızılı formayla 50 maça çıkarken gol ve asist katkısı yapamamıştı. Sezonu tamamladığı Sampdoria'da ise 10 maçta oynayan Günter, 2 sarı kartla sezonu tamamladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beşiktaş Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.