28 Nisan 2024, Pazar

Berkay'ın avukatı, Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması icin savcılığa dilekçe verdi!

Berkay'ın avukatı, Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması icin savcılığa dilekçe verdi!

Şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçeyle başvurarak ünlü futbolcu Arda Turan'ın "tehdit", "genel güvenliği tehlikeye sokma", "taciz" ve "adam yaralama" suçlarından tutuklanmasını talep etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, ünlü futbolcu Arda Turan'ın Emirgan'da bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay ile kavga ederek burnunu kırmasına ilişkin soruşturma yürütülürken Berkay'ın avukatı savcılığa başvurarak Arda Turan'ın tutuklanmasını talep etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bir dilekçe sunan Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, Arda Turan'ın "Silahlı tehdit", "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ", "Taciz" ve "Ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından tutuklanmasını talep etti.

Avukat Mermer tarafından savcılığa sunulan dilekçede soruşturma kapsamında Arda Turan hakkında bu suçlardan dava açılması istenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

arda berkay tutklama savcı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.