28 Nisan 2024, Pazar

Berber Atakan'ı öldüren müşterisi: Babamın mezarına küfretti, vurdum

Berber Atakan'ı öldüren müşterisi: Babamın mezarına küfretti, vurdum

Adana'da berber Atakan Denizli'yi sokakta takip ederek tabancayla öldüren Özgür Tekin arkadaşının evinde saklanırken yakalandı. İkilinin bir süre önce tıraş olurken tartıştığı öğrenilirken, ifadesinde "Babamın mezarına küfretti. Çok zoruma gitti. Ben de vurdum" diyen Tekin, tutuklandı.

Adana'da park motosikletine binen Atakan Denizli, yanına yaklaşan Özgür Tekin'in silahlı saldırısına uğradı. Tekin'in tabancasından çıkan mermi, Denizli'nin göğsüne isabet etti. Denizli, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, giysilerini çıkarıp, Denizli'nin yarasına tampon yaptı. Denizli, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Denizli, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

 

 

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan Atakan Denizli'nin vurulma anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde Denizli'nin, park halindeki motosikletine bindiği, Tekin'in ise tabancayla ateş açtığı anlar yer aldı. Saldırgandan kurtulmak isteyen Denizli'nin, ayakkabısını fırlattığı ancak merminin hedefi olmaktan kaçamadığı görüldü.

 

TIRAŞ SIRASINDA TARTIŞMIŞLAR

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından yaptığı çalışmada, eşkalini belirlediği Özgür Tekin'i, arkadaşının Yenibey Mahallesi'ndeki evinde saklanırken yakaladı. Mahallede berberlik yapan Denizli ile Tekin'in tıraş sırasında tartıştığı öğrenildi. Gözaltına alınan Tekin'in, ifadesinde "Babamın mezarına küfretti. Çok zoruma gitti. Ben de vurdum" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Özgür Tekin, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Denizli Seyhan Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.