27 Nisan 2024, Cumartesi

Ben burada kaldım abi, beni çıkaramazsınız

Ben burada kaldım abi, beni çıkaramazsınız

Depremden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde enkaz altında kalan Elif Beyazbal'ın, kendisine ulaşanlara "Ben burada kaldım abi, beni çıkaramazsınız" demesi üzerine kurtarma ekipleri, "Yok Elif biz seni çıkartırız" diye yanıt verdi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonrası, Elif ve kız kardeşi 70 saat sonra enkaz altından kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı Gölbaşı ilçesinde, ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

 

2 KARDEŞİN YERİ BELİRLENDİ

Cumhuriyet Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın enkaz çalışmalarını sürdüren ekipler, Ceren (14) ve Elif (16) Beyazbal kardeşlerin enkaz altında olduğunu belirledi. Ekipler, enkaz altındaki kardeşlerin kan dolaşımının sağlanması için ayak parmaklarını hareket etmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

"BENİ ÇIKARAMAZSINIZ ENKAZ ALTINDAYIM"

Enkaz altındaki Elif Beyazbal'ın kendisine ulaşan kişilere, "Abi ben burada kaldım abi, beni çıkaramazsınız enkaz altındayım" demesi üzerine kurtarma ekipleri, "Yok Elif biz seni çıkartırız" diye yanıt verdi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonrası, kız kardeşler 70 saat sonra enkaz altından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhuriyet Mahallesi Kahramanmaraş Adıyaman 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.