27 Nisan 2024, Cumartesi

Bedeli akıllara zarar

Bedeli akıllara zarar

Dortmund'un Arda Güler için hazırladığı çılgın sözleşme ortaya çıktı! Serbest kalma bedeli akıllara zarar

Arda Güler'i kadrosuna katmak için gözünü karartan Borussia Dortmund, transferin gerçekleşmesi durumunda genç yıldız ile imzalayacağı sözleşmeye 135 milyon euroluk serbest kalma maddesi koyacak.

 

Artık dünya futbolunun yakından tanıdığı Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sarı-lacivertlilerde kalıp kalmayacağı merak konusu. 18 yaşındaki futbolcu için Borussia Dortmund gemileri yaktı.

 

135 MİLYON EUROLUK SERBEST KALMA MADDESİ

Alman basınında yer alan habere göre; Borussia Dortmund, Arda Güler'i kadrosuna katmak için her yolu deneyecek. Alman devi, genç yıldızı kadrosuna katması durumunda ise sözleşmesine 135 milyon euroluk serbest kalma maddesi koyacak.

 

8 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maça çıktı. 18 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Arda Güler Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.