27 Nisan 2024, Cumartesi

Başından bir an olsun ayrılmadı

Başından bir an olsun ayrılmadı

Hatay'da, 30 yaşındaki Muhammed Elali sabah saatlerinde serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi. Kardeşi, sahile çıkarılan ağabeyinin cansız bedeninin yanından bir an olsun ayrılmadı.


 

Hatay'ın Payas ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulan şahıs, hayatını kaybetti. Ölen şahsın kardeşiyse, cesedin başından bir an olsun ayrılmadı.

 

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDEN BİR DAHA ÇIKAMADI

Olay, saat 10.00 sırlarında Payas ilçesi sahilinde meydana geldi. 30 yaşındaki Muhammed Elali, serinlemek için girdiği denizden çıkamayınca yakınları durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı aramada şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

 

 

YAKINLARI YIKILDI

Sahile çıkarılan şahsın cesedini gören yakınları zor anlar yaşadı. Kardeşi, ağabeyinin cansız bedeninin yanından bir an olsun ayrılmadı. Şahsın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hatay Payas 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.