28 Nisan 2024, Pazar

Başakşehir’de ,polis minibüsü devrildi

Başakşehir’de ,polis minibüsü devrildi

Başakşehir’de virajı alamayan bir polis minibüsü devrildi. Kazada bir polis memuru ve yabancı uyruklu bir vatandaş yaralandı.

Kaza, Atatürk Bulvarı TEM bağlantı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, virajı alamayan polis minibüsü devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada vatandaşlar araç içerisinde bulunan bir polis memurunu ve yabancı uyruklu bir vatandaşı araç içerisinden çıkarttı. Sağlık durumu iyi olan polis memuru ve deport işlemleri için araç içerisinde bulunan yabancı uyruklu şahıs kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası trafik yoğunluğu yaşanırken, olay yerine gelen kurtarıcı ekibi devrilen minibüsü kaldırdı.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Başakşehir’de polis minibüsü devrildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.