27 Nisan 2024, Cumartesi

Barış Atay, geri dönüş sinyali verdi

Barış Atay, geri dönüş sinyali verdi

Yeniden milletvekili seçilemeyen Barış Atay, oyunculuk ve yönetmenliğe geri dönüş sinyali verdi

Mayıs ayında yapılan seçimlere Türkiye İşçi Partisi'nden Antalya'dan 2. sıra milletvekili adayı olan Barış Atay seçilmemişti. Sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yapan Barış Atay oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine geri dönüyor.

 

Bir süredir siyasette boy gösteren ve Mayıs ayı seçimlerinde başarısız olan Barış Atay, ara verdiği oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine geri dönüş sinyali verdi."ÇOK AZ KALDI"Sosyal medya hesabından kendi yazdığı "İntihar Şovu" adlı tiyatro oyununun senaryo görselini paylaşan ve "Çok az kaldı. Bilerek, bilmeyerek kelimelerin dökülmesine yardımcı olan herkese, her şeye selam olsun" notunu düşen Atay'ın bu paylaşımı merak uyandırdı.

 

SAHNE PERFORMANSI BÜYÜK ALKIŞ TOPLADIÖte yandan Eski TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, İzmir fuarında sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Atay'ın performansı büyük alkış topladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Barış Atay Magazin Kültür Sanat Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.