28 Nisan 2024, Pazar

Bankaların yarışı kızıştı!

Bankaların yarışı kızıştı!

Bankaların emekli maaşlarını kendilerine çekmek için promosyon yarışı sürüyor. Birçok özel bankanın milyonları kendilerine yakınlaştırmak için ödediği promosyonu artırması gündemde. Şu an 10 bin TL civarında bulunan promosyonun 15-20 bin TL'ye çıkarılacağı konuşuluyor.

Temmuz ayında yapılan yüzde 25'lik zamla emekli maaşlarının artmasının ardından bankalarda promosyonlarını yukarı yönlü revize etmişti. Bazı bankalar 10 bin liraya kadar çıkarken, ocak ayında yapılacak maaş zamlarıyla promosyon miktarının bir kez daha artırılması gündemde.

 

15-20 BİN TL'Yİ GÖREBİLİR

Bankalar yeni dönem için hazırlıklarını sürdürürken, promosyon yarışı da şimdiden kızıştı. Bankaların 2024'te emekli promosyonlarını 15-20 bin civarına yükseltmesi bekleniyor.

 

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor.Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ekonomi Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.