27 Nisan 2024, Cumartesi

Banka şubesi kapanınca traktörle eylem yaptılar

Banka şubesi kapanınca traktörle eylem yaptılar

Denizli'de banka şubesinin kapatılmasına tepki gösteren grup, traktörlerle yol kapatma eylemi yaptı

 

Denizli'de ilginç bir olay yaşandı. Pamukkale ilçesindeki bir banka şubesinin kapatılmasına tepki gösteren bir grup, traktörleriyle gelerek, Akköy Mahallesi'ni ilçe merkezine bağlayan yolu kapattı. Şube önünde oturma eylemi yapan grup, bir süre sonra eylemi sonlandırdı.

 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir banka şubesinin kapatılması kararına tepki gösteren grup, traktörleriyle geldikleri mahalleyi ilçe merkezine bağlayan yolu trafiğe kapattı. Şube önünde oturma eylemi yapan grup, bir süre sonra eylemi sonlandırarak yolu trafiğe açtı.

 

 

 

TRAKTÖRLERLE YOLU KAPATTILAR

Akköy Mahallesi'ndeki banka şubesinin kapatılması kararına karşı çıkan grup, traktörleriyle geldikleri mahalleyi ilçe merkezine bağlayan yolu trafiğe kapattı.

 

Şube önünde oturma eylemi yapan grup, bir süre sonra eylemi sonlandırarak yolu trafiğe açtı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pamukkale Denizli Banka Yaşam Politika Ekonomi Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.