28 Nisan 2024, Pazar

Balkonu var ama balkona çıkış kapısı yok

Balkonu var ama balkona çıkış kapısı yok

Bu evi görenler şaşkınlığını gizleyemiyor! Balkonu var ama balkona çıkış kapısı yok

Rize'nin İyidere ilçesine bağlı Büyükçiftlik köyünde bir evin sahibi, balkonun kapısını tuğla örüp kapatarak ilginç bir görüntü oluşturdu.

İlçeye bağlı Büyükçiftlik köyünde yaşayan Bülent Çelik, evinin yakınında bulunan dükkanların evinin içerisini görmemesi için balkonun kapısını tuğla örerek kapattı. Büyükçiftlik köyünde bulunan balkonu olan fakat balkona çıkabilecek bir kapısının olmayan ev görenleri şaşırtıyor.

"AÇALIM" TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Binaların dış cephesinde dekarasyon işçisi olarak çalışan Kaan Demir balkonunun kapısını ören bina sahibi Bülent Çelik'e kapıyı açmasını teklif etmelerine rağmen kabul etmediğini söyledi.

"NEDEN BÖYLE YAPTIĞINI BİLMİYORUM"

Demir "Bu evin dış cephesini ve dekorasyon işini yapıyoruz. Bu balkon kapısı olmayan evin sahibi kalıpçı bir ağabeyimiz Bülent Çelik diye biri vardı. Geçenlerde hayatını kaybetti. O örmüştü orayı. Dedik orayı açalım. Dedi ki hayır orası öyle kalsın. Neden böyle yaptığını bilmiyorum" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bu evi görenler şaşkınlığını gizleyemiyor! Balkonu var ama balkona çıkış kapısı yok

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.