27 Nisan 2024, Cumartesi

Bakan Kurum, 'Eczanede verilen poşetlerin ücretsiz olması noktasında usul ve esaslarımızı yayınlayacağız'

Bakan Kurum, 'Eczanede verilen poşetlerin ücretsiz olması noktasında usul ve esaslarımızı yayınlayacağız'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eczanelerde poşetlerin ücretli satılmaya başlanmasıyla ilgili, "Eczacılar Odası ile bakanlığımızın bu konuda büyük çalışması yürütülüyor. 15’e 25 poşet boyutlarında mikronunu da inceliyoruz. 0-15 mikronun altındaki poşetlerimiz ücretsiz. Burada başka bir hassasiyet de söz konusu. O yüzden eczanede verilen bu ölçülerdeki poşetlerin ücretsiz olması noktasında usul ve esaslarımızı yayınlayacağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karabük ziyareti kapsamında Karabük Valiliğinde değerlendirmelerde bulundu. Bakan Kurum, sözlerine 2 yıl önce İzmir Adliyesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i anarak başladı. Bakan Kurum, "Bugün İzmir Adliyesinde 2 yıl önce meydana gelen terör olayında şehit düşen Fethi Sekin'in ikinci ölüm yıldönümü. Fethi Sekin, göstermiş olduğu kahramanlıkla bu topraklara, bu ülkenin topraklarına, bu millete karşı düzenlenen hain terör saldırısını engellemiş ve kahraman bir duruş sergilemiştir. Allah yakınlarına sabır versin. Milletimizin başı sağolsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da sabır diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakan Kurum eczane poşet ücretsiz

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.