28 Nisan 2024, Pazar

Bakan Kirişçi: 1 haftası var, göreceğiz

Bakan Kirişçi: 1 haftası var, göreceğiz

Son günlerde kilosu 30 liraya kadar çıkan kuru soğan vatandaşları kara kara düşündürürken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi katıldığı canlı yayında konuyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Soğanın kışlık üretimi ile erkenci üretimi arasında bir geçiş döneminde olduğunu ifade eden Bakan Kirişci, "1 haftası var. Soğanın fiyatının ne kadar düştüğünü göreceğiz" dedi.

Son haftalarda fiyatı sürekli artan kuru soğanın kilosu 30 liraya kadar çıkarken tartışmaya yol açan bu durumu değerlendiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, fiyatların 1 hafta içerisinde düşeceğini dile getirdi.

 

"1 HAFTASI VAR, FİYATI DÜŞECEK"

Soğanın kışlık üretimi ile erkenci üretimi arasında bir geçiş döneminde olduğunu ifade eden Bakan Kirişci, "1 haftası var. Soğanın fiyatının ne kadar düştüğünü göreceğiz." dedi.

 

"ETİN FİYATI YÜKSEK"

Etin fiyatının yüksek olduğunu dile getiren Bakan Kirişci, "Sözleşmeli üretimle hayvanı besiciye beslettir. Kilosuna geldiğinde kes. İster market, ister kasap reyonunda satılsın" dedi.

 

"ÇİFTÇİ GAYET GÜZEL PARA KAZANIYOR"

Bakan Kirişci, çitfçinin ekonomik olarak iyi durumda olduğunu da savundu. "Şu an çiftçilerimiz gayet güzel paralar kazanıyor. Ekonomik olarak iyi durumdalar" diyen Bakan Kirişci, NTV ekranlarında yaptığı açıklamada kendisinin çiftçinin tepkisini yansıtan bir olay yaşamadığını dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Soğan Fiyatları Vahit Kirişci AK Parti Ekonomi Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.