27 Nisan 2024, Cumartesi

Bakan Gül: "Bu ülkeye diz çöktürmek isteyenler..."

Bakan Gül:

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Gül: "Bu milletle, Türk yargısıyla dalga geçilmeyeceğini başta bu hainler olmak üzere tüm dünya görecek. Bu ülkeye diz çöktürmek isteyenlerin hakkaniyet ölçüsünde nasıl cezasını çektiğini, 251 şehidimizin kanının yerde kalmayarak adaletin tecelli ettiğini gördüler ve görmeye de devam edecekler." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "15 Temmuz gecesi milletin meydanlarda  başlattığı demokrasi nöbetini, yargı mensupları da adliyelerde sürdürüyor. Bu  nöbet halen devam ediyor. Rehavete ve yılgınlığa yer yoktur. Bu nöbet, mücadele  başarıya ulaşana dek devam etmelidir. Asla ve asla 'Bunları bitirdik, bunların  sayısı bu kadardı' diyerek rehavete kapılmayacağız. Çünkü bu örgütün amacını en  iyi siz biliyorsunuz. Ağır ceza mahkemesi başkanı kamerada resmini gösteriyor,  sözde sakal bıyık bırakmış. Dalga geçer gibi 'O kişi ben değilim' diyerek bu  milletle ve mahkemeyle dalga geçmeye çalışıyor. Bu milletle, Türk yargısıyla  dalga geçilmeyeceğini başta bu hainler olmak üzere tüm dünya görecek. Bu ülkeye  diz çöktürmek isteyenlerin hakkaniyet ölçüsünde nasıl cezasını çektiğini, 251  şehidimizin kanının yerde kalmayarak adaletin tecelli ettiğini gördüler ve  görmeye de devam edecekler."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.