27 Nisan 2024, Cumartesi

Bakan Albayrak açıkladı; Seracılar için kredi destek paketi geliyor

Bakan Albayrak açıkladı; Seracılar için kredi destek paketi geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonla mücadele konusunda güçlü tutumumuzu özellikle gıda alanında atacağımız adımlarla çok daha güçlendireceğiz. Seracılık için yüksek kapasite ve verimlilik sağlayacak bir paketi Ziraat Bankamız yarın Antalya'da açıklayacak" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TİM 2'nci Delegeler Çalıştayı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin son 16 yılda çok önemli mesafeler kaydettiğini belirten Albayrak, "Türkiye, ekonomimizin alt yapısı üretim, kapasitesi ve sosyal sektörleriyle birlikte çok önemli büyük bir başarıya hikayesinin altına imza attı. Rakamlar ortada; 30 milyar dolarlardan bugün 170 milyar dolara ulaşmış bir ihracat hacmi ile bu başarı hikayesini bu salondaki tüm hazirun ile tüm Türkiye olarak hep birlikte gerçekleştirdik" dedi.

Bakan Albayrak, Türkiye'nin özellikle Ağustos ve Eylül aylarından küresel finansal sistemde çok art niyetli spekülatif saldırılara maruz kaldığını hatırlatarak, "Ekonomimizin kırılganlıklarını bilerek 2018'i tecrübe, ders çıkarma ve sistemimizin bağışıklık düzeyini güçlendirme yılı olarak geride bıraktık. Tweetlere dayalı bir ekonomi, bir tweet atılıyor öyle bir tweet atılıyor böyle. Sadece bu bile iki tweet arasında 5 ayda yaşanan sürecin ikinci tweet sonrası piyasalarda oluşturduğu etkiyi gözlemleme Türkiye'nin hangi adımları attığını, bağışıklık sistemini ne şekilde güçlenmeye başladığını çok net bir şekilde gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakan Albayrak açıkladı Seracılar için kredi destek paketi geliyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.