28 Nisan 2024, Pazar

Aziz Yıldırım'dan büyük sürpriz!

Aziz Yıldırım'dan büyük sürpriz!

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu akşam Habertürk'te canlı yayın konuğu olacak. Geçtiğimiz günlerde mevcut başkan Ali Koç'a olağanüstü kongre çağrısı yapan Yıldırım'ın, programda adaylığını açıklayabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde kendisine olağanüstü kongre çağrısı yapan eski başkan Aziz Yıldırım'a cevap vermişti. Bu kez de Yıldırım, Ali Koç'a cevap vermek için yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıkacak.

 

MEHMET AKİF ERSOY'UN SORULARINI YANITLAYACAK

Gazeteci Volkan Demir, Aziz Yıldırım'ın bu akşam saat 21.00'de Habertürk'te canlı yayına çıkacağını açıkladı. Fenerbahçe'nin eski başkanı, gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un sorularına cevap verecek.

 

ALİ KOÇ'A ÇAĞRI YAPMIŞTI

Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Ali Koç'a çağrı yapmıştı. Yıldırım açıklamasında, "Tribünlerde istifa sesleri yükselmektedir, takıma ve yönetime güvensizlik had safhadadır. Ali Koç ve yönetimine düşen bu seslere kulak vermek, mazeret ileri sürmeden, güven oyu alabilmek için olağanüstü genel kurula gitmek ve güven tazelemektir." ifadelerini kullanmıştı.

 

"BİZLERİ AŞAĞIYA ÇEKMEYE ÇALIŞMAYIN"

Ali Koç ise Yıldırım'a verdiği cevapta, "Aziz Yıldırım ile bir kez yarıştım. Söylediklerim, onları fitili ateşlemesi nedeniyledir. Aday olarak çıkmadılar. Buraya gelmediler, hep arkadan oynadılar. Onlardan ricam, bırakın şu sezonu Fenerbahçe için rahat geçirelim. Bizleri aşağıya çekmeyi çalışmayın." demişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.