28 Nisan 2024, Pazar

Avrupa zaferleri listeyi değiştirdi!

Avrupa zaferleri listeyi değiştirdi!

İşte UEFA sıralamasında en yüksek puana sahip Türk takımı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United'ı devirerek UEFA'nın kulüp sıralamasında en fazla puan toplayan Türk takımı oldu. Sarı-kırmızılıları, RAMS Başakşehir takip ediyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, tarihi galibiyetin ardından UEFA'nın kulüp sıralamasında en fazla puan toplayan Türk takımı oldu.

GALATASARAY, TÜRK TAKIMLARI İÇİNDE ZİRVEDE

Son 5 yılın baz alındığı listede Galatasaray, şu ana kadar 30.500 puan topladı. RAMS Başakşehir ise 29.000 puanda kaldı.

TEMSİLCİLERİMİZİN GENEL SIRALAMADAKİ YERİ

Genel listeye bakıldığında sarı-kırmızılılar, 52. sıraya yükselerek Türkiye'nin en fazla puan toplayan kulübü oldu. Fenerbahçe, 26.000 puanla 60., Beşiktaş ise 10.000 puanla 138. sırada yer alıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.