28 Nisan 2024, Pazar

Arkadaşları korkunç manzarayla karşılaştı

Arkadaşları korkunç manzarayla karşılaştı

Antalya'da yaşayan Emine Karayılan, sabah kahvaltıya gelmemesi nedeniyle aynı evde yaşadığı arkadaşlarını endişelendirdi. Genç kızın odasına giren arkadaşları, Emine'yi yatakta ölü olarak buldu.

Alanya ilçesinde Alaaddin Keykubat Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nden geçen yıl mezun olan ve arkadaşlarıyla beraber yaşayan Emine Karayılan, dün sabah kahvaltıya gelmeyince arkadaşları odasına giderek kontrol etti.

TEPKİ VERMEYİNCE SAĞLIKÇILARI ARADILAR

Karayılan'ın hareketsiz olması ve tepki vermemesi üzerine arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri Karayılan'ın cansız bedenini, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Emine Karayılan'ın cenazesi, baba Hasan Karayılan'a ve ağabeyine teslim edildi. Kalp rahatsızlığı bulunan ve ilk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğü değerlendirilen genç kızın cansız bedeni, defnedilmek üzere Adana'nın Yüreğir ilçesine götürüldü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kalp Krizi Antalya Alanya Güncel Haberler Evde kahvaltıya gelmeyen kızın odasına giren arkadaşları korkunç manzarayla karşılaştı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.