28 Nisan 2024, Pazar

Arazi kavgası dehşeti gözler önüne serdi

Arazi kavgası dehşeti gözler önüne serdi

Diyarbakır'daki arazi kavgasında traktörlere isabet eden mermilerin görüntüsü dehşeti gözler önüne serdi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı arazi kavgasına ilişkin 3 savcı görevlendirilirken, kavgada uzun namlulu silahlarla taranan traktörlerin görüntüsü dehşete düşürdü.

 

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Serçeler köyünde husumetli iki aile arasında sabah saatlerinde tarla sürme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonrası buğday ekili arazinin ateşe verilmesiyle aileler arasında silahlı kavga çıktı.

 

 

UZUN NAMLULU SİLAHLAR KULLANILDI

Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada O.T., S.T., H.T., M.C.T. ile M.E.A., S.A., M.A., Y.A., Ö.A hayatını kaybederken, M.A. ve A.A. yaralandı. İddiaya göre yanan araziyi söndürmek için olay yerine giden 21 GP 558 ve 21 GR 681 plakalı traktörler uzun namlulu silahlarla tarandı. Çok sayıda merminin isabet ettiği traktörlerin görüntüsü dehşete düşürdü.

 

 

OLAYLA İLGİLİ 3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan Bismil Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin başlatılan soruşturma çerçevesinde 3 savcı görevlendirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Diyarbakır Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.