28 Nisan 2024, Pazar

 Aracı durdurup kurşun yağmuruna tuttu... Seyir halindeki araca dehşet saçtılar!

 Aracı durdurup kurşun yağmuruna tuttu... Seyir halindeki araca dehşet saçtılar!

İstanbul’un Sultangazi ilçesinden geldi. Akılalmaz olayda seyir halinde durdurulan araca aniden silahla ateş açıldı. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gerçekleşen olay 18.30 sularında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika haberine göre seyir halindeki araca kurşun yağdırdılar. Olay, İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından gerçekleştirildi. Silahın isabet ettiği kişi Göğsünden ve bacağından yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. İşte akılalmaz son dakika haberinin ayrıntıları…

SULTANGAZİ'DE ARACIN YOLUNU KESİP KURŞUN YAĞDIRDILAR

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde şoke eden olay yaşandı. Edinilen son bilgiye göre aracıyla seyir halindeyken durdurulan bir kişiye silahla ateş açıldı. Olay, 18.30 sıralarında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde meydana geldi.

Göğsünden ve bacağından yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede öldü.Cadde üzerinde aracıyla seyir halinde olan Derviş Beyhan'ın yanına gelen kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi durmasını istedi. Beyhan ile tartışmaya başlayan kişi, yanında bulunan silahla aracın içinde bulunan Derviş Beyhan'a ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Göğsünden ve bacağından yaralanan Beyhan Ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Beyhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Aracı durdurup kurşun yağmuruna tuttu... Seyir halindeki araca dehşet saçtılar!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.