27 Nisan 2024, Cumartesi

Arabadan inen aileye başka araç çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Arabadan inen aileye başka araç çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te otobanda ilerleyen 6 kişilik bir aile, arabalarından duman gelmesinin ardından otobana indi. Bu sırada arkadan gelen bir başka araç aileye çarptı. Kazada 3 aylık bebek dahil iki çocuk can verirken, diğer 4 kişi yaralandı.


Nurdağı- Gaziantep karayolunun 20'nci kilometresinde iddiaya göre Gaziantep yönüne ilerleyen Suriye uyruklu Okba Alassaf (37) yönetimindeki 31 AIT 945 plakalı otomobilin motor kısmından Sakcagözü Mahallesi yakınlarında dumanlar yükselmeye başladı.

ARKADAN GELEN ARABA ÇARPTI

Sürücü otomobili yol kenarına çekerek park etti. Araçtan panik ile çıkan sürücü Okba Alassaf, eşi Majede Haj (27) çocukları Mais (8), Sacide (4), Leen (7) ve 3 aylık Yakut'a arkadan gelen O.K. yönetimindeki 27 SE 900 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaralıların yardımına çevredekiler koşarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

 

Diğer yaralıların tedavileri sürerken, otomobil sürücüsü O.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gaziantep otoban Nurdağı Gaziantep karayolu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.