27 Nisan 2024, Cumartesi

Ankara'da av tüfeğiyle komşularını öldüren adam, ardından intihar etti

Ankara'da av tüfeğiyle komşularını öldüren adam, ardından intihar etti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde komşular arasında çıkan silahlı kavgada kan döküldü. Komşusu ve eşini av tüfeğiyle vurarak öldüren adam, daha sonra aynı silahla canına kıydı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan silahlı kavgada komşusu ve eşini av tüfeğiyle vurarak öldüren kişi aynı silahla intihar etti.

 

AV TÜFEĞİYLE KOMŞULARINI VURUP İNTİHAR ETTİ

 

Aşağıemirler Mahallesi'nde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Lütfü T. (68), tartıştığı komşusu İbrahim Bartan'a (73) ardından da eşi Nazik Bartan'a (68) av tüfeğiyle ateş etti. Daha sonra kendi bahçesine giden Lütfü T. burada aynı silahla intihar etti.

Ankara'da av tüfeğiyle komşularını öldüren adam, ardından intihar etti3'Ü DE YAŞAMINI YİTİRDİİhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma, mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık görevlilerinin kontrollerinde Bartan çifti ile Lütfü T'nin yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan çiftin cenazesi, daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Lütfü T'nin cesedi, Pursaklar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Devlet Hastanesi Jandarma İntihar Ankara Jandarma 3. Sayfa Sağlık Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.