27 Nisan 2024, Cumartesi

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı Görevinden Affını İstedi

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı Görevinden Affını İstedi

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı görevinden affını istedi.

2019 yılında Alperen ocakları Genel Başkanı olarak göreve getirilen Samet Bağcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “yeni dönemde taze bir kana ihtiyaç olacağı kanaatiyle görevden affımı talep etmiş bulunmaktayım.” Diyerek görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Samet Bağcı, son zamanlarda asrın felaketi olan ve 11 ilin depremde yerle bir olduğu andan itibaren gece gündüz demeden arama kurtarma faaliyetlerine katılarak enkaz altında kalan birçok insanın hayatını kurtarmış ve depremden sonra dahi deprem bölgelerine giyecek, gıda ve birçok yardımın ulaştırılmasında önemli rol oynamıştı.

Genç ve etkin kişiliği ile Büyük Birlik Partisi’nde önemli roller üstlenerek birçok faaliyetlere imza atan Bağcı, sosyal medya hesabındaki paylaşımda: “Görev sürem boyunca şahsıma verdiğiniz destek ve güç için tüm teşkilat mensuplarımıza, ismen zikredemesemde bu açıklamayı okuyan her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı’nın o paylaşımı:

Kıymetli dava arkadaşlarım…

2019 yılından bugüne kadar geçen yaklaşık 4 yıllık süre zarfında, en başta sizlerin ve yönetimimin gayretiyle birbirinden değerli çalışmalara imza atmış olmanın gururunu yaşıyorum. Onlarca il ve ilçede gerçekleştirilen teşkilat çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlar, yüzlerce program, gençlik kurultayları, bölge toplantıları ve hepimizi yıkan asrın felaketinde; dökülen alınteri, gözyaşı ve amansız mücadeleler…

Görev sürem boyunca şahsıma verdiğiniz destek ve güç için tüm teşkilat mensuplarımıza, ismen zikredemesemde bu açıklamayı okuyan her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Aslında haftalar öncesinde aldığım ve çalışma arkadaşlarımla paylaştığım bu kararı; dedikoduların önünü kesmek adına tüm seçim sonuçları açıklandıktan sonra paylaşmak durumunda kaldım. Bu hayatta taşıyacağım en büyük şerefin, geride kalan “Alperen Ocakları Genel Başkanlığı” olduğunu bir kere daha ifade ederek, yeni dönemde taze bir kana ihtiyaç olacağı kanaatiyle görevden affımı talep etmiş bulunmaktayım.

Şunu bilmenizi isterim ki, bugüne kadar ne yaptıysam, eksisiyle artısıyla hiçbir hesap gözetmeksizin inanarak yaptım. Ömrümün sonuna kadar da devletimin ve milletimin emrinde yaşamaya devam edeceğim.

Hakkınızı helal edin.

Ocaklar sizlere, sizler de Allah’a emanetsiniz.

 

SAMET BAĞCI KİMDİR?

Avukat ve Siyasetçi. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı. 1993 yılında doğdu. Yozgat Nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da ikamet etmekte. Lise eğitimini Ankara Gazi Anadolu Lisesinde aldıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Atılım Üniversitesinde Kamu Hukukunda Tezli Yüksek Lisansa başlayıp gerekli şartları taşıdıktan sonra Selçuk Üniversitesine yatay geçiş gerçekleştirdi. 2015 yılında Ankara’ya döndükten sonra Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı, 2017 yılında Büyük Birlik Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği ile Parti Başkanlık Divanında Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini ifa etti. 2019 Aralık ayında Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanlığına getirildi. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı Samet Bağcı bbp büyük birlik partisi Muhsin Yazıcıoğlu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.