28 Nisan 2024, Pazar

Ali Koç'u fena bombaladı

Ali Koç'u fena bombaladı

Bu sözler çok su kaldırır! Aykut Kocaman, Ali Koç'u fena bombaladı

İsmi Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ali Koç'u samimi bulmadığını belirten Kocaman, "Ben bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım" dedi.

 

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Sports Digitale YouTube kanalında özel bir röportaj verdi. Fenerbahçe'nin başına geçmeyeceğini belirten kocaman, Ali Koç'u da samimi bulmadığını belirtti.

 

"BEN BU DENKLEMİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM"

Aykut Kocaman, "Röportajımız, Fenerbahçe'nin teknik direktör aradığı bir döneme denk geldi. Ben bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım da. Elimde bir değnek olsa ilk yapacağım iş zihinsel yapıyı onarmak olur. Bu takıma alınan oyuncuların hiçbiri belirli bir seviyenin altında olamaz. Yanılma payı olabilir ama 2/10 olur bu oran. Esas problem verim almada olur" dedi.

 

"SAMİMİ BULMUYORUM"

Öte yandan Başkan Koç'u da eleştiren Kocaman, "Ali Koç'un, 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerini samimi bulmuyorum. 5 senedir yüzlerce ismin adı geçti, benim geçmedi. Bir hata olarak görülüyorsa düzeltilmesi lazımdı. Bu yüzden samimi bulmuyorum" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.